Dome Cleaner

Veilig, snel en eenvoudig

Welkom bij Domecleaner

Uw ultieme schoonmaaktool voor dome beveiligingscamera’s. Als officiële leverancier bieden wij een innovatieve en effectieve oplossing om uw domecamera’s kristalhelder te houden. De Domecleaner is speciaal ontworpen om alle soorten domecamera’s grondig te reinigen, zelfs op grote hoogte, zonder het gebruik van een hoogwerker of ladder. Met ons unieke drie standen systeem, duurzame materialen, uitwasbare doekjes, en speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel, garanderen wij een streeploos en krasvrij resultaat. Vertrouw op de Domecleaner voor een veilige, eenvoudige en efficiënte reiniging van uw beveiligingsapparatuur.

Domecleaner pakket Pro 2

De meest veiligste en totale oplossing!

Maak uw domecamera’s weer kristalhelder met de originele Domecleaner! Ons speciaal samengestelde pakket biedt een complete oplossing voor het reinigen van alle soorten domecamera’s en vaste camera’s op hoogte. Dankzij het vernieuwde drie standen systeem is de Domecleaner veelzijdig en eenvoudig in gebruik, zonder de noodzaak van een hoogwerker of ladder.

De Domecleaner is duurzaam, met uitwasbare doekjes en een speciaal schoonmaakmiddel voor kras- en streeploze resultaten. Kies voor de beste en veiligste oplossing en bestel nu het complete Domecleaner pakket!

Losse producten

Dome Cleaner Head Pro 2

De meest veiligste en totale oplossing!

Pro Cleaner Schoonmaakmiddel

Schoonheid begint met Pro Cleaner: de kracht van reiniging in één fles

Telescoopsteel

Reik hoger met de Telescoopsteel, voor werk op elke hoogte!